DeltaCare Dienstverlening is gevestigd in Brummen en alliantiepartner van Delta Zutphen. Beide organisaties voeren de sociale werkvoorziening uit voor de gemeentes Bronckhorst, Brummen, Lochem, Voorst en Zutphen, maar het werkgebied strekt zich uit over de provincies Gelderland en Overijssel. DeltaCare heeft als kerntaak mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden vanuit een detachering naar een reguliere werkplek.DeltaCare is een inspirerend leerwerkbedrijf met doorlopend aandacht voor opleiding en ontwikkeling.
Lees meer hierover onder Werken voor DeltaCare.

Directeur van DeltaCare is Albert Kars. Na 25 jaar gewerkt te hebben bij Delta Zutphen, nam hij het initiatief om de schoonmaakactiviteiten over te hevelen naar DeltaCare. Hij biedt werk aan circa 115 mensen die werken bij bedrijven, gemeentes, scholen, theaters en sportaccommodaties.

DeltaCare biedt haar klanten een marktconforme benadering, niet alleen financieel maar ook op het gebied van kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. DeltaCare heeft een eigen kwaliteitszorgsysteem ontwikkeld. Periodieke controles en klanttevredenheidsonderzoeken worden doorlopend gebruikt om processen te verbeteren en om te innoveren.

Wilt u meer weten over ons beleid? Neem dan gerust contact op met DeltaCare.