Een schoon gebouw is representatief en zorgt voor een prettige werkomgeving. 
Het schoonmaken en onderhouden van gebouwen is een vak apart. De medewerkers van DeltaCare zijn vakkundig opgeleid en breed inzetbaar voor uiteenlopende taken. Zo doen onze schoonmakers ook de periodieke reiniging zoals het conserveren van vloeren. En een conciërge onderhoudt desgewenst tussen de bedrijven door de groenstroken.

DeltaCare levert een compleet pakket:

Interieurschoonmaak


De dagelijkse en periodieke schoonmaak kan worden uitgebreid met specialistische reiniging zoals computerreiniging, tapijt- en stoelreiniging. Meer info….

Voorraadbeheer

Naar wens leveren wij ook zeep- en handdoekdispensers, toiletrolhouders, damesverbandcontainers, inloopmatten, luchtverfrissing.
U kunt ons ook vragen voor het wassen van handdoeken, theedoeken, bedrijfskleding en voor de verhuur van bedrijfskleding.

Specialistisch vloeronderhoud


Een schone – en liefst blinkende – vloer is een visitekaartje voor uw bedrijf. Klanten en medewerkers komen er graag op binnen. Voor elk type vloer heeft DeltaCare een passend advies en een meerjarenplanning voor het onderhoud.

Glasbewassing


Gevel- en separatieglas inclusief omlijsting kan aan de binnen- en buitenzijde gewassen worden. We werken met het traditionele en Tuckerpole systeem. Daarnaast hebben we de beschikking over hoogwerkers. Het wassen van lichtbakken, gevelbeplating en zonwering behoort ook tot ons dienstenpakket. Wij werken conform de Arbowet- en regelgeving en zetten uitsluitend gecertificeerde medewerkers in.

Gevelreiniging


Bijna alle soorten gevels en verontreinigingen, graffiti, laag of hoog: géén punt voor DeltaCare!
Bouwoplevering
Grondige schoonmaak van zowel nieuwbouw als verbouw, ook na calamiteiten, en inclusief afvoer van bouwmaterialen en afval.

Technisch onderhoud


DeltaCare heeft een uniek samenwerkingsverband met enkele gerenommeerde installatiebedrijven uit de Stedendriehoek. Zo kunnen we u (klein) technisch onderhoud aanbieden en dat integreren in een totaal onderhoudsconcept.

Tuinonderhoud

Wordt uw bedrijfspand opgefleurd door groenstroken? Net als de entree, zijn deze ook uw visitekaartje. DeltaCare biedt (klein) tuinonderhoud aan. En samen met een deskundig hovenier een compleet onderhoudsprogramma.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht